Klantenservice

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Op onze website kan je betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Mastercard of Visa
  • Google Pay

Het is bij Livera niet mogelijk om gebruik te maken van Afterpay

Hoe betaal ik met iDEAL?

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je kunt met iDEAL betalen als je klant bent bij een van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Knab, Triodos Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank of Van Lanschot. Wanneer je gebruikmaakt van de iDEAL betaalmethode wordt het bedrag gelijk van je rekening afgeschreven.
Betalen met iDEAL doe je eenvoudig en snel in een paar stappen:

  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer je bank
  • Na het selecteren kom je direct op de betaalpagina van jouw bank
  • Vul je gegevens in en keur de betaling goed
  • Je keert terug naar de webshop, het plaatsen van je bestelling is geslaagd!

Hoe betaal ik met Mastercard of Visa?

Wanneer je kiest voor betalen via Mastercard of VISA vul je je creditcardnummer en vervaldatum in. Vervolgens vul je de CVC/ CVV code in en de naam van de kaarthouder. De CVC/CVV code is een nummer dat uniek verbonden is aan je creditcardnummer. Deze driecijferige code vind je op de achterkant van je creditcard. 

De creditcardmaatschappij autoriseert de transactie in max. 30 seconden. Als de transactie is geautoriseerd, wordt je bestelling uitgeleverd. Wanneer de transactie niet kan worden geautoriseerd door de creditcardmaatschappij wordt je per e-mail geïnformeerd. Een creditcard is een universeel betaalmiddel, waarmee je achteraf betaalt. Dit is direct het belangrijkste verschil met een bankpas, waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt gehaald. De creditcard wordt pas na levering belast.

Hoe betaal ik via PayPal?

Wanneer je kiest voor betalen via PayPal wordt binnen enkele minuten na bevestiging van je bestelling het aankoopbedrag in rekening gebracht. Je ontvangt een orderbevestiging met de link naar je PayPal-betaling. Als om welke reden dan ook het betalingsproces wordt onderbroken, biedt deze link je de mogelijkheid om je betaling opnieuw te verwerken door middel van PayPal.

Hoe betaal ik via Google Pay?

Wanneer je kiest voor betalen via Google Pay wordt binnen enkele minuten na bevestiging van je bestelling het aankoopbedrag in rekening gebracht. Voor je gebruikt kunt maken van Google Pay moet je deze eerst instellen. Dit doe je door de app te downloaden en een kaart toe te voegen. 

Ontvang ik per post een factuur?

We versturen geen factuur per post. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail, deze kan als factuur gebruikt worden. Heb je een btw-factuur nodig, neem dan contact met onze klantenservice op.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

FAQ