Klantenservice

Waarom moet ik betalen voor mijn retourzending?

Om de bewustwording te verhogen van de hoeveelheid artikelen die worden geretourneerd, vragen wij per 17 april 2024 een bijdrage van 1 euro per artikel voor de verzendkosten van de geretourneerde artikelen.

Zowel de bezorging als een eventuele retourzending van jouw gekochte items heeft effect op het milieu. Bij Livera streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en jouw winkelervaring te verbeteren. Jij kunt ons daarbij helpen! Door bewust te winkelen en onnodige retourzendingen te vermijden, dragen we samen bij aan een duurzamere toekomst.

Twijfel je over de juiste maat? Maak dan gebruik van onze maathulp om een perfecte pasvorm te vinden. En als je niet zeker weet welk product het beste bij jou past, staat onze keuzehulp voor je klaar. Samen kunnen we een verschil maken, stap voor stap. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt over een product. Voor persoonlijke aandacht een garantie dat we jouw perfecte BH in één keer vinden, kan je altijd terecht bij een van onze 100 Livera winkels. Bekijk hier  welke winkel het dichtst bij jou in de buurt is. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

FAQ