Klantenservice

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Let op: om de bewustwording te vergroten van de hoeveelheid artikelen die wordt geretourneerd, vragen wij voor bestellingen vanaf 17 april 2024 een bijdrage van €1 per artikel voor het terugsturen van de geretourneerde artikelen.

Zowel de bezorging als een eventuele retourzending van jouw gekochte items heeft effect op het milieu. Bij Livera streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en jouw winkelervaring te verbeteren. Jij kunt ons daarbij helpen! Door bewust te winkelen en onnodige retourzendingen te vermijden, dragen we samen bij aan een duurzamere toekomst.

Hoe retourneer ik mijn bestelling? 

Om jouw retourzending zo bewust mogelijk terug te sturen vragen wij jou om de originele verpakking met hersluitbare sticker te gebruiken. Hergebruik van de verpakking zorgt voor minder afval en papierproductie. Vermijd het gebruik van (duct)tape en wanneer mogelijk breng je retourpakket lopend of met de fiets naar jouw dichtstbijzijnde DHL pakketpunt. 

Retourneren kan digitaal door middel van onderstaande stappen te doorlopen:
1. Klik hier om je retour via Shoprunback aan te melden. Krijg je een 404 foutmelding, kijk dan hier.
2. Zodra je ingelogd bent, vink je de onderstaande opties aan om door te gaan.

3. Vink het artikel (of meerdere artikelen) aan die je wilt retourneren (1) en kies de reden van retour (2) 

Let op: heb je meerdere artikelen die je wilt retourneren, dan moeten alle artikelen voor retour aangemeld worden. Heb je één artikel meerdere keren besteld en wil je al deze artikelen, of enkele hiervan, retourneren? Meldt ook dan alle artikelen retour aan. Heb je alles wat je wilt retourneren aangevinkt en de reden ingevuld, klik dan op doorgaan.

4. Kies nu voor DHL QR CODE SERVICE en klik op doorgaan.


5. Je kunt nu een QR code downloaden
6. Verwijder oude labels van het pakket
7. Schrijf de 3SGM code die je in de mail ontvangt duidelijk zichtbaar op het pakket
8. Geef het pakket af bij een DHL servicepunt en laat de QR code scannen. (via mobiele telefoon of een print versie)

Let op: Retourneer je items waardoor je onder de minimale besteding van €65 komt, dan worden de verzendkosten van €3,95 ingehouden op je retourbedrag. Dit geldt niet bij een Click & Collect order. Hier worden de verzendkosten niet ingehouden.

Lukt het niet om het retour aan te maken, neem dan contact met onze klantenservice op. Hou je ordernummer bij de hand!

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 6

FAQ