Klantenservice

Waar en hoe retourneer ik mijn bestelling?

Omdat wij service richting onze klanten heel belangrijk vinden, kun je bij Livera gratis retourneren.
Echter vinden wij het milieu ook erg belangrijk en sturen wij, om papierverspilling tegen te gaan, geen papieren pakbon en retourformulier meer mee.

Retourneren kan digitaal door middel van onderstaande stappen te doorlopen:

1. Klik hier om je retour via Shoprunback aan te melden.
2. Verpak de retour producten in de originele verpakking.
3. Download het retourlabel en print deze uit. Wij werken momenteel aan een oplossing, zodat printen in de toekomst niet meer nodig is.
4. Plak het retourlabel op de verpakking.
5. Ga naar het dichtstbijzijnde DHL servicepunt om het pakket gratis te retourneren.